Header Ads

Drita dhe "Mob Wives" rikthehen për një sezon të dytë


Pas suksesit të sezonit të parë, kanali televiziv VH1 (Amerikë) ka vendosur që ti rikthejë "Mob Wives" në ekranin e tij për një sezon të dytë. Ky emision i cili tregon jetën e katër grave që kanë qënë apo janë të martuara me mafiozë, pati një sukses të menjëhershëm duke mbledhur mbi një milion shikues për seri (në kabëll). Sezoni i ri fillon në vjeshtë, ndërkohë që shqiptarja Drita momentalisht është në pushime e herë pas here merr pjesë dhe në promovimet e ndryshme për programin. Ja ku po ju sjellim dhe një foto të re prej saj, gjatë pushimeve në plazh. HOT!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.