Header Ads

Flori Mumajesi së shpejti me një videokëngë të re - "Marina" -Dëgjoje këtu


Kënga e re që do të hidhet në treg nga Flori Mumajesi do jetë një bashkëpunim me Ylli Bakën, për të cilën janë duke përfunduar xhirimiet/editimet e fundit. Kënga titullohet "Marina" një miksim pop-fol-dance, gjithsesi nuk është "Tallava" dhe ne Tallavanë e kemi FIKSIM!


1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.