Header Ads

Evi Reçi ndryshon komplet lookOK...të na kishit pyetur disa muaj më parë, nuk do na kishte shkuar në mendje që Evisi do tentonte një ndryshim total të look_ut të saj, siç shihni dhe në fotot e mëposhtme. Sesi arriti të fshej buzqeshjen e ëmbël të "Dhe jemi të dy" dhe të shfaqet kaq avant-garde, ne nuk e dimë, por dimë të themi që po na pëlqen. Më pëlqejnë mua këta tipat që një ditë të bukur thonë "A e di çka?! Nisja!" dhe bëjnë diçka komplet ndryshe.Tipat që guxojnë! Bravo!

ps.Fotot janë realizuar nga Joni Baci Alizoti,stilist Taguhi BaibourtianNo comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.