Header Ads

Video nga koncerti i Flo Rida në Shqipëri

Flo Rida ka qën i ftuar në Shqipëri më 21 korrik për të dhënë një koncert, e ne më në fund arritëm të gjejmë një klip të postuar online dhe ja ku po jua sjellim më poshtë. Nga pamjet duket se gjithçka ka shkuar më së miri...e paska djeg fare, e mirë që paska shpëtuar pa e mbyt nonjëra nga ato femrat.Sa e duan muzikën rrep këto jallaaaaa!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.