Header Ads

Kënga fiksim! Dea nga TDS - Shiko video këtu


TDS janë iniciale për "The Dark Side" (Ana e errët), por me dy hite nën sqetull zor se gjen gjë të errët në karrierën e re të TDS. Pas bashkëpunimit me Nora Istrefin në "Ka je", ata rikthehen me një këngë FIKSIM FIKSIM FIKSIM! e cila titullohet "Dea" dhe videoklipin mund ta ndiqni më poshtë. Padyshim, grupi i ri më i mirë i vitit dhe një prej këngëve më të mira të 2011. FIKSIM!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.