Header Ads

Rick Fox i dashuri i Elizës vjen në Shqipëri?



Mesaduket Eliza nuk do jetë vetëm gjatë vizitës së saj në Shqipe,pasi Rick , ka vendosur që ta shoqëroj në këtë udhëtim dhe pse me pak vonesë.
Në faqen e tij zyrtare në Twitter, Rick Fox i dashuri i Eliza Hoxhës, i ka dërguar një mesazh aktores në të cilin shkruan " Dhe pak ditë dhe erdha e dashur.A ti sjellë dhe përkrahësit e mi që t'ja prezantojmë Shqipërinë tëndë drejt për së drejti?"

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.