Header Ads

Eliza në White Collar - Shikoje këtuE pasi folëm për vizitën,çfarë bëri dhe pse, si ,qysh ,tek le të flasim pak për Elizën si aktore. Pas pjesmarrjes me sukses në serialin "White Collar" (ne e ndjekim herë pas here falë DVR dhe super është), ka mundësi që Eliza të qëndrojë si e ftuar dhe për disa seri të tjera. Më poshtë po ju sjellim një klip. Ndiqeni!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.