Header Ads

Rita Ora paralajmëron - Albumi është tu ardh'


Nëpërmjet llogarisë së saj në Twitter, Rita Ora ka paralajmëruar se albumi i saj është duke mbërritur. Më në fund dhe vetë këngëtarja e ka konfirmuar atë çka kemi kaq kohë që e presim. Ndërkohë...nuk më besohet që kam anashkaluar intervsitën e saj në "Dazed&Confused", jo për gjë por e marr dhe çdo numër grrrrrrrrrrrrrr. Gjithsesi, në këtë intervistë ajo tregon disa herë që është nga Kosova ( ♥ ♥ ♥), së fundmi është duke dëgjuar albumin e Adele dhe influencat e saj muzikore janë klasiket si Mariah,Whitney,Imogen Heap ( impresive!) dhe ka fiksim GWen Stefani. Mamaja e saj ka qënë doktoreshë në Kosovë dhe ka mbrojtur diplomën për të dytën herë në Angli ku momentalisht është doktorreshë. Roc Nation e konsideron si familje, mendon se Jay-Z është gjeni muzikor dhe nënshkrimin e kontratës me të e konsideron si një ëndërr që është bërë realitet.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.