Header Ads

The Kid Gashi - publikon " In My Lifetime"


Rreperi shqiptar me banim në Bruklin të Nju Jorkut, ka publikuar sot një tjetër video - In My Lifetime - dhe po ashtu si videokëngët e tjera prej tij dhe kjo e fundit është FIKSIM! Old School por SUPER! Nqs ai vazhdon me këtë ritëm, jam shumë i sigurt që nuk është e largët koha kur The Kid Gashi të shikohet kudo, biles sinqerisht nuk e kuptoj përse ende nuk ka "shpërthyer". Fiksim fiksim fiksim!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.