Header Ads

Rozana Radi publikon "Kiss Me Rozy" - Shiko videon


E pse nuk i pëlqen njerëzve kjo kënga dhe videoja? Mua më pëlqen.Ndoshta për arsyet më të gabuara,por më pëlqen. Ajo gjëja me ritmin e thyer në mes është disi irrituese,por prapë lezetshëm është. Nëse dikush i bën një remiks do dilte super! Po me videon ç'keni? Jo nxorri këto jo nxorri atë, po normale do i nxjerri, ku ka një që e ka trupin e mirë e nuk e nxjerrë AMON! Vetëm këto të shëmtuarat anokehen. Nxirri Rozy, nxirri pa lije ça thonë këto, jepi gaz!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.