Header Ads

Shkarko The Kid Gashi MIXTAPE FALAS - LEGALISHT


The Kid Gashi është një prej rreperëve shqiptar më të preferuar të momentit nga Albaniac dhe sot ne po ju japim mundësinë që ju të shkarkoni komplet mixtape "Last Of A Rare Breed" falas në të cilën përfshihen dhe hitet "Oh Really" dhe "Never Coming Back". Fillimisht klikoni në KETU. Në faqen që do të hapet do klikoni tek DOWNLOAD THE MIXTAPE HERE. Do ju shfaqet një faqe tjetër e cila ju kërkon adresën e emai_it. Vendosni adresën dhe do ju shfaqet lidhja me albumin e plotë. Nisja!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.