Header Ads

Tuna me 120 mph


Që pas ndarjes nga (ish)bashkshorti i saj, Tuna duket se ka zgjedhur terapinë më të mirë për raste të tilla...pushime non-stop. Gjatë gjithë verës ajo ka publikuar fotografi të sajat nëpër plazhe e festa të ndryshme e së fundmi këtij albumi i shtohet dhe një foto HOT nga Kroacia ku ajo momentalisht ka shkuar me disa miq të saj.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.