Header Ads

Shota Baraliu zhvishet për "Femrën Moderne"


Për kopertinën e kësaj reviste,Shota vendosi të "vishet" vetëm me bizhuteri e normale që do na tërhiqte vëmendjen, por një veprim i tillë na duket pak si shpejt për një këngëtare kaq të re në tregun muzikor shqiptar. Po kur të bëj hite Shota, çdo bëj, do heqi dhe bizhuteritë lol. Kopertina në përgjithësi është fantastike! Mi kapni pak titujt rreth e qark fotos së Shotës;
"Tipi i femrës që ju 'vjedh' burrin", "Më e mira për gjoksin tënd" dhe titulli kryesor "SHOTA-Jeta ime me valixhe në dorë" ...po,po me valixhe në dorë,po fut pra ca rroba n'valixhe fut hahahahhaha.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.