Header Ads

Vjollca thotë Hollaaaaaa


Deri më sot kjo këngë na dukej pak e çuditshme, kur sot në mëngjes filloin na pëlqeu. E nuk e di ndoshta ato xhinset e ulta na morën mendjen, por e bën efektin dhe vendosëm të postojmë Hollllllaaaa nga Vjollcaaaa.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.