Header Ads

Drita D'Avanzo së shpejti me linjën e vet kozmetike


Për ata që kanë ndjekur shqiptaren Drita në serialin "Mob Wives", e dinë mirë që ajo ka për profesion makiazhin. Së fundmi mësojmë se falë suksesit dhe popullaritetin në këtë program, hot Drita është në bisedime për të hedhur në tregun amerikan dhe linjë e saj të parë kozmetike. Ne na bëhet shumë qejfi dhe i premtojmë se për faktin që e kemi tonën, të gjitha dhuratat këtej e tutje do i blejmë vetëm lapsa,buzkuqe dhe rimela nga Drita :)))

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.