Header Ads

Eva Lauren dhe bashkshorti Val, në filmin "Sal" të James FrancoSuprizë,surprizë! Eva Lauren (Pepaj) modelja e njohur shqiptare, duket se po i futet seriozisht botës së kinematografisë e tashmë ka siguruar dhe rolin e saj të parë të rëndësishëm. Së bashku me bashkshortin e saj Val i cili interpreton ne rolin kryesor (shiko fotot me J.Franco ) ajo merr pjesë në filmin më të ri të James Franco i cili titullohet "Sal". Ky film pas "Venecia Film Festival" tashmë po shfaqet në disa festivale kinematografik në Amerikë. "Sal" është një prodhim i James Franco me skenar të James Franco,Vince Jolivette,Stacey Miller, i cili tregon për orët e fundit të jetës së aktorit Sal Mineo (i njohur për rolin e tij në "Rebel Without a Cause"). Gjithashtu në stafin interpretues të filmit përmendet dhe emri i vëllait të Evës, modelit Niko Pepaj. Super!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.