Header Ads

Shikoni Tikën dhe Vildanen në videoklipin Timbaland


Siç ju kemi njoftuarkohë më parë, dy modelet shqiptare Vildane Zeneli dhe Tika Ivezaj kanë marrë pjesë në vieoklipin e ri të këngëtarit Timbaland, një bashkëpunim me David Guetta dhe PItbull. Sot po ju sjellim videon, e cila titullohet "Pass At Me" dhe sapo është pubiikuar. Të dyja modelet shfaqen shpesh herë dhe pse shumë shkurtimisht.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.