Header Ads

Foto nga dasma e Teuta Kurtit

Këto janë disa foto të shkëputura nga ceremonia martesore e këngëtares Teuta Kurti. Ajo duket e mrekullueshme dhe ne i urojmë çiftit një jetë sa më të gjatë e sa më të lumtur!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.