Header Ads

Gjira - Ditë e re nafakë e re

Të them të drejtën unë fillimisht e pashë këtë këngë,pasi mendova (nga titulli) se do ishte diçka për të qeshur, por doni ju që doli një këngë që më është bërë fiksim!!! Këtë shprehje të vjetër shqiptare e ka pas përdorur shumë gjyshja ime dhe ja tani e kemi dhe në këngë :)))) Fiksim Gjira! Padyshim një prej këngëtareve të reja më të mira të vitit me një superkëngë dhe video shumë të thjeshtë,por njëkohësishtë dhe shumë të bukur. Fiksim!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.