Header Ads

Miss Kosovo dhe Miss Albania në prezantimin e parë të Miss Universe

Të dyja misset janë shumë të bukura dhe kemi shpresa jo vetëm për të paktën Top15, por dhe për ndonjë çmim të mirë, vetëm se mua nuk më rrihet pa thënë. XHESIKA! Çfarë ndryshimi total. Shumë e bukur në këtë prezantim. ♥!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.