Header Ads

Lyrical Son xhiron video për "Pse t'fola"


YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Më vjen shumë mirë, që Lyrical Son ka vendosur të realizoj një video për këtë këngë të cilën personalisht e vlersoj si këngën më të mirë të vitit (deri në këto momente) së bashku me "Dea" të TDS. E kam FIKSIM këtë këngë, po fiksim fare!!! Ne kemi mësuar se rreperi i njohur pas publikimit të albumit me Mc Kresha, ka xhiruar dhe spotin e "Pse t'fola" me "EMF Creative" nga i cili po ju sjellim edhe këtë foto.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.