Header Ads

Anxhela Martini në kopertinën e revistës "Jeta"


Nga 1001 foto super HOT të Anxhelës, "Jeta" përzgjodhi këtë? OK! Jo se është foto e keqe, por nuk di...ai peisazhi mbrapa eh, për të dëshiruar.Duket më tepër si foto për editorial sesa kopertinë.Gjithsesi Anxhela hot si gjithmonë, titujt interesantë,por stili i gërmave të këtyre mua ma bën bllaaajjjk! E ato kombinimet e ngjyrave një e verdhë që nuk është e verdhë,një blu që nuk është blu dhe një rozë që nuk është rozë.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.