Header Ads

Vildane Zeneli dhe Lady Gaga


Vildane Zeneli, modelja shqiptare që momentalisht është aktivizuar në disa projekte të rëndësishme artistike në Amerikë, e së shpejti shfaqet në videoklipin më të ri të Timbaland, ka qënë prezente në MTV Video Music Awards që u zhvillua javën e shkuar në Amerikë. Gjatë provave ajo ka takuar dhe mama monstrën, dorën vetë Lady Gaga me të cilën ka bërë dhe këtë foto që po jua sjellim këtu.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.