Header Ads

Ah Orinda...


E me që jemi tek femrat e bukura, ja dhe një foto të fundit nga Orinda Huta e cila është e vetmja arsye që do na bëj të shohim këtë vit "Festivalin e Këngës në RTVSH".

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.