Header Ads

Erik dhe Banda - Premtimi - Shiko videon

Ajjjjj! Fiksim kjo këngë. Nëse nuk gabohem ky është Erik që ka pas kënduar "E di" me Mariza Ikonomin e cila gjithashtu është një tjetër këngë fiksim. Videoja e thjeshtë, interpretimi i mirë, zëri i shkëlqyer, pak universitetin që më nxorri mallin, veshjet normale,të rregullt djemtë...Fiksim kjo këngë. Shumë punë e mirë, shumë SHQIP SHQIP SHQIP. Bravo!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.