Header Ads

Adelina Tahiri dhe Elgit Doda publikojnë "Mjaft" - Video

Më në fund Adelina publikon një këngë që na pëlqen. Videoja gjithashtu është e lezetshme, por trupi i Adelinës i merr të gjitha pikët maksimale.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.