Header Ads

Dafina Rexhepi dhe Kaos - Party& Bullshit

Sot supozohej të publikohej videoklipi i këngës "Party&Bullshit", e teksa fansat e tyre janë në pritje Dafina dhe Kaos kanë interpretuar këngën disa ditë më parë tek koncerti "Thank You USA" në Prishtinë. Audioja nuk ëhtë e mirë,megjithatë krijoni një ide.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.