Header Ads

E humb Genta

Teka ka interpretuar në koncertin "Thank You USA" Genta Ismajli e ka humburuar toruan. E mallëngjuar nga mikpritja e fansave ajo ka zbritur poshtë skenës për ti takuar ata e pasi i është kërkuar nga rojet dhe drejtuesi i koncertit që të ndalonte Genta ka vazhduar gati në lotë duke treguar se kishte qejf me me i taku të gjithë etj etj . Shikojeni vetë në videon e mëposhtme në fund të interpretimit.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.