Header Ads

The Game vjen në Kosovë


Në datën 3 dhjetor kompania "POWOW Entertainment" sjell në Prishtinë rreperin e njohur The Game, i cili do të promovojë albumin e tij të ri "Red Album" një prej albumeve më të mira të vitit në hip-hop, shoqëruar me hitet e më të njohura të rreperit si " Hoë ëe Do", "Hate It Or Love It", "My Life" etj. Koncerti i cili do të mbahet në sallën "1 Tetori" do të hapet nga rreperi/dj francez Eklips, grupi shqiptar KAOS dhe Dj Floë+VLN. The Game ka konfirmuar datën e koncertit dhe në faqen e tij zyrtare online (shiko foton), duke pasuar kështu shumë emra të tjerë të njohur të hip-hopit botëror të cilët kanë performuar dhe janë pritur në mënyrë fantastike në Kosovë,duke e shndërruar kryeqytetin e këtij shteti si destinacionin kryesor të rreperëve më të njohur të momentin në Ballkan.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.