Header Ads

Ju prezantojmë K-Master me "Trafostacioni" - Shiko videon

Nuk e di nëse kjo këngë është e re apo ka kohë që është publikuar.Unë sapo e pashë dhe më pëlqeu e mendova ta ndaja me juve. Më vjen mirë që më në fund dhe në Shqipe dj po fillojnë të publikojnë siglat e tyre në video.Fiksim! Fiksim!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.