Header Ads

Aurela Gaçe për vitin e ri në Nju Jork


Pas lindjes,Aurela i rikthehet sërisht skenës dhe për festat e fundvitit mesaduket ka vendosur të kthehet në Nju Jork. Ajo do të këndoj në një party të komunitetit shqiptar këtu, e cila organizohet nga "Dukagjini Production" dhe së bashku me të në festë do të këndojë dhe Artiola Toska.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.