Header Ads

Dafina Zeqiri - foto nga video "Supernova",albumi me 19 dhjetor


Dafina duket se ka humbur sensin e kohës dhe kur thotë videoja del në "këtë datë" dijeni se pas një viti del lol.Teksa fansat janë në pritje të "Supernovës" dhe albumit të ri ( i cili thuhet tani se do të publikohet më 19 dhjetor), të cilat supozoheshin të dilnin në fillim të dhjetorit, këngëtarja vazhdon publikon foto.S'ka gjë se njësoj është. Më poshtë po ju sjellim dy foto nga xhirimet e videos si dhe kopertinën e përfunduar të albumit. Hot po duken!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.