Header Ads

Ledio Mehmeti - Pas Kinës në Itali

Ne kemi shkruar për modelin e ri shqiptar Ledio Mehmeti dhe suksesin e tij në Kinë. Tashmë ju sjellim një tjetër lajm. Ledio duket se është zhvendosur përkohësisht në Itali ku ka realizuar disa sesione fotografike të cilat po jua sjellim më poshtë.Ene goca e ca çuna, mos kërkoni më dhuratë për Krishtlindje, kaq ju mjafton lol
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.