Header Ads

Dritan Biba në "For the Good of Others" (El Mal Ajeno)


Fundjava është pothuajse këtu,ndaj nëse keni ndërmend të shikoni ndonjë film,përse të mos i hidhni një sy dhe "For the Good of Others" në të cilin interpreton dhe aktori shqiptar Dritan Biba. Në këtë prodhim të suksesshëm spanjoll Dritani interpreton në rolin e Tarikut. I lindur në Tiranë më 26 nëndor të 1974,Dritani ka arritur të krijoj një emër të mirë në kinematografinë spanjolle duke interpretuar në filma të ndryshëm si dhe në serialin televiziv "Hospital Central". Më poshtë po ju sjellim dhe reklamën e filmit, shikim të këndshëm.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.