Header Ads

Ardian Bujupi publikon albumin "To the Top" më 9 dhjetor/Dëgjoje këtu


Pas suksesit të "This Is My Time", Ardian Bujupi bëhet gati të publikoj videokëngën e dytë "Rise to the Top" ndërsa tashmë është mësuar dita e publikimit të albumit "To the Top", data 9 nëndor. Albumi përbëhet nga 12 këngë ritmike në gjuhën angleze dhe në përgjithësi është një album i mirë nga të cilët ne do veçonim këngët "Freak","This is my Time","Rise to the Top" dhe më të preferuarën tonë "Overrated" që ne besojme se do jetë hiti më i madh i këtij albumi. Më poshte po ju sjellim dhe një video ku mund të dëgjoni fragmentë nga të gjitha këngët e albumit To the Top".No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.