Header Ads

Nëse Rita është lidhur me Rob përse shfaqet me xhaketën e Brunos?


Dje "Page Six" e gazetës "New York Post" publikoi si lajmin më të rëndësishëm të ditës lidhjen e Rob Kardashian (vëllai i Kim Kardashian) me këngëtaren e re Rita Ora. Pesë minuta më vonë, nuk ngeli blog pa e riprodhuar lajmin. Sipas gazetës, ata janë njohur së bashku nëpërmjet Lil Romeos dhe dje supozoheshin të dilnin së bashku në klubin Dream në Manhatan. Blla blla blla...foto s'ka e neve e dimë që Page Six nuk para gabon,por amon ku Rita ku ky! Ne e kemi fiksim Ritën se është cool dhe të dy s'kanë lidhje fare...po nejse kurrë nuk i dihet. Megjithatë,ne nuk mund të rrimë pa pyetur.Nëse këta kanë filluar të shoqërohen bashkë, përse Rita u shfaq në American Music Awards e veshur me xhaketën e Bruno Mars për të cilin flitet se kanë qënë të lidhur bashkë? Pas publicitetit fillojmë transmetimin e serisë së re të Gymyshit lol.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.