Header Ads

Almeda Abazi e treta në "Yok Boyle Dans" të Turqisë - Videot


Ish-Miss Shqipëria Almeda Abazi prej javësh ka konkuruar suksesshëm në versionin turk të "Dancing with the Stars" - "Yok Boyle Dans". Në datën nente janar ajo u sklalifikua nga kjo garë duke u rënditur e treta.Jo keq eh? Më poshtë po ju sjellim disa prej interpretimeve të Almedës në këtë spektakël si dhe natën finale të skualifikimit. Ndërkohë,missi shqiptar vazhdon suksesshëm karrierën e saj artistike në Turqi, ku aktivizohet si modele,aktore e po tenton për një karrierë si këngëtare.Po ne një lutje e kemi or aman. Jinshalla del tek "Sulejmani i madhërishëm" se shumë do na e bojshke qejfin!Rezultati min. 10

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.