Header Ads

James Biberi në filmin "Drive" - Shiko Videon!


Filmi "Drive" është për mua një prej filmave më të preferuar të 2011.Në të interpreton në një rol të vogël dhe aktori shqiptar James Biberi. Faktikisht,Biberi jo vetëm interpreton (rolin e një mafiozi),por dhe flet shqip në "Drive" ose më sakt shan shqip. Ne më në fund arritëm të gjejmë sekuencën në video dhe ja ku po jua sjellim për ta parë më poshtë.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.