Header Ads

Seti i Emina Cunmulaj në Shqipëri për Sherri Hill


Teksa Emina po përgatitet për NY Fashion Week seti i plote fotografik që ajo bëri me Fadil Berishësn në Shqipëri për Sherri Hill është ekspozuar online dhe ne menduam që t'jua sjellim këtu në Albaniac,sepse janë foto SUPER!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.