Header Ads

Eli Fara publikon Vetëm sonte- Dëgjoje këtu


Këngëtarja Eli Fara ka publikuar videokëngën e re "Vetëm sonte" të cilën ne do ta publikonim sot këtu sikur këta idiotët që kanë vetshpallur pronësi të çdo videoje që hidhet online të mos e kishin fshirë videon nga youtube. Na vjen disi keq, pasi videoja është vërtetë e bukur dhe Eli duket shumë shumë seksi, biles janë disa skena pranë një bari të cilat e bëjnë Çiljetën me shoqe të vrasin veten hahahhaha. Nejse, punë Elit i prishin se ne nuk kemi ndërmend të publikojmë 7 lajme për të njëjtën gjë. Megjithatë këtu do keni mundësine të dëgjoni këngën në audio duke klikuar në luajtsin e mëposhtëm. Ne na pëlqeu! HOT!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.