Header Ads

Shiko Niko Pepaj më 16 mars në MTV - Foto/ReklamaNë datën 16 mars MTV shfaq filmin premierë, prodhim i këtij kanali televiziv "My Super Psycho Sweet 16 Part 3". Në këtë film siç jua kemi bërë të ditur dhe më parë interpreton në rolin e Nico_s dhe modeli shqiptar Niko Pepaj. Më poshtë po ju sjellim disa foto nga seti promovues i filmit dhe mos harroni: Të martën më 16 mars në MTV!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.