Header Ads

Tuna së shpejti me album të ri


Versioni i këngës së Police "Roxanne" nga Tuna në javën e shkuar të "X Factor" nuk ishte i rastësishëm. Këngëtarja ka bërë të ditur se së shpejti do të hedh në treg këngë të reja dhe albumin e ri i cili mesa kemi mësuar do të publikohet nën përkujdesjen e Darko Dimitrov. Ende nuk është caktuar një datë për publikimin e këtij albumi,por flitet se ai do të hidhet në treg gjatë fundit të pranverës.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.