Header Ads

Lista e plotë e "Dancing with the Stars Albania"Së shpejti ( 29 mars e çdo të enjte në vazhdim) fillon edicioni i tretë i "Dancing with the Stars Albania" dhe ne kemi të konfirmuar listën e plotë. Ami në skënë dhe Ermali mbrapa, do të prezantojnë përpara publikut 14 konkurentët e kësaj gare të cilët janë:

1-Elvana Gjata
2-Xhani Shqerra
3-Afërdita Dreshaj
4-Adelina Tahiri
5-Vedat Ademi
6-Zhaku
7-Ornela Bregu
8-Niada Saliasi
9-Anjëza Maja
10-Bujar Kapexhiu
11-Dren Abazi
12-Artan Imami
13-Seldi
14-Foto Strakosha

Siç e shikoni lista është për tu admiruar dhe shumë prej personazheve në të kanë provuar që dinë të kërcejnë. Nga reklamat e shfaqura në Vizion Plus, duket se Ami dhe Ermali po përgatiten për një prezantim interesant dhe ne mezi po presim premierën! Në planë të parë, ky duket si edicioni më i mirë i "DWTS Albania"!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.