Header Ads

Blerim Destani - "Das Berlin Projekt" - Shiko reklamën!"Das Berlin Projekt" është filmi më i ri i Blerim Bestanit i cili fillon të shfaqet në Gjermani dhe të paktën nga reklama, po më bën kurioz për ta parë. Ja ta vendosim në listë...u ba!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.