Header Ads

Ingrid Gjoni - Harronim të dy - Shiko videon

N'video s'jom gjo po m'shiko n'fejsbuk ti ene e sheh ... lol

Atëherë...stili i Ingridit në këtë video është super, kamera e fokusuar në surratin e Ingridit..ncuq! Nuk e di çka menduar regjizori, por një kamera aq pranë fytyrës për 3:43 minuta...dhe Helena e Trojës të ishte do i ish shpifur vetja. Kënga është e lezetshme, por kërkon pak më shumë ashpërsi në zë, teksa Ingridi e këndon si lozonjare. Në fund të fundit është këngë ndarjeje apo jo? Me kaq përkëdheli nuk i këndon njeri ndarjes. Nejse, për Ingridin shumë e bukur është.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.