Header Ads

Arta Dobroshi kërcen tango në Festivalin e Kanës


Në ceremoninë e prezantimit të filmit "Trois mondes" (Tre botët) në Festivalin e Kanës (Franceë) ku aktorja shqiptare Arta Dobroshi interpreton në rolin e Verës, gazetarët dhe fotoreporterët patën rastin të shijonin dhe disa sekonda tango të ofruara nga aktorja. Trrrrrrrrr takatakatakataka trrrrrrrrr OLEEEEE!


Tre botët - Djathtas keni botën në vitet 1900,majtas botën në vitet 1990 dhe në mes botën në ditët e sotme. Ja e pamë dhe filmin lol.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.