Header Ads

Rona Nishliu me Suus shkon ne finalen e Eurovision - Video

Rona Nishliu ka fituar zemren dhe voten e publikut europian duke arritur te kualifikoj Shqiperine ne finalen e Eurovision me nje interpretim te mrekullueshem te cilin po jua sjellim me poshte. Urime dhe suksese ne finale Rona!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.