Header Ads

Veshjet e stinës sipas Albës

 Alba Meçaj ka publikuar në profilin e saj disa foto nga sesionet më të fundit fotografike të modeles. Ne na pëlqyen dhe menduam që t'jua sygjerojmë këto stilime si të përshtatshme për stinën verore, pasi na u duk shumë interesante dhe cool ideja e kombinimit të një pjese shumë grafike të veshjes ndërkohë që pjesa tjetër është njëngjyrëshe. Veshjen me fustan të kuq e vendosëm se dukej HOT :p

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.