Header Ads

ANDOS & DJ DALOOL - Ti Je Ajo - Shiko Videon

Ajjjjjjjj! Shume e bukur dhe kenga dhe videoja! FIKSIM! Duke e kall nji cigare tu e pi nji kafe,tuke be sikur di me kercy nga pak, e tuke pare nga dritarja tuke bere sikur o' dite vere se ky shiu na qerroi vallaj! :p

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.