Header Ads

Motrat Zenelaj, ne Shkoder per te xhiruar filmin "Shqipe"

Motrat Vilma dhe Greta Zenelaj, kane mberritur ne Shkoder ku pergatiten per te xhiruar pjese per filmin e tyre "Shqipe" me skenar te Vilma Zenelaj. Filmi eshte i bazuar ne nje histori te vertete, qe ben fjale per nje nene shqiptare ne vitin 1991, e cila largohet nga Shqiperia per ne Amerike ku perzihet me nje rrjet spiunazhi ne nje lagje te banuar nga Sufi (mysliman). Me poshte po ju sjellim reklamen e pare nga ky film nderkohe qe vazhdimisht do ju njoftojme per te rejat nga sheshi i xhirimit."Shqipe" eshte filmi i trete qe motrat Zenelaj prodhojne nen firmen e shtepise se tyre te filmit "Colored Films". 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.